Voorstellingen 


Thuis. 

Je trekt de deur dicht en bent thuis. Wat buiten is mag je buiten laten, wat binnen is is van jou. Je huis, je partner, je familie. Je lijf, je hoofd, je hart. Jouw thuis. 

Thuis is een voorstelling over alles at het woord oproept. Geïnspireerd door de mensen en hun verhalen in het publiek krijgt de voorstelling vorm. Je ziet herkenbare situaties op absurde locaties. Pijnlijke stiltes en ontladend plezier. Gevoelige bekentenissen en kleine overwinningen. Elke voorstelling wordt vers geïmproviseerd en is daardoor uniek. Dynamisch, dichtbij en kleurrijk theater wat ter plekke ontstaat. 

Pittens & Latour: raak, roerend en rauw.


Dubbelvoorstelling 'Wie wij zijn' en 'Thuis'. 

7 maart in Theater de Verspiegeling in Nijmegen


De avond bestaat uit twee delen.

Wie wij zijn
De deelnemers van de middagworkshop (zie agenda) krijgen deze avond de kans hun nieuwe inzichten en skills direct toe te passen op de planken. Cindy en Charlotte zullen ze die avond een menu voorschotelen van verschillende spelvormen en casussen waarmee ze zich lekker kunnen uitleven op het podium.
Ultiem improviseren, een lust voor het oog.
Nieuwsgierig naar de workshop? Klik!

Thuis
Cindy en Charlotte spelen samen hun format ‘Thuis’.
Je trekt de deur dicht en bent thuis. Wat buiten is mag je buiten laten, wat binnen is is van jou.
Je huis, je partner, je familie. Je lijf, je hoofd, je hart. Jouw thuis.
Thuis is een voorstelling over alles wat het woord oproept. Geïnspireerd door de mensen en hun verhalen in het publiek krijgt de voorstelling vorm.
Je ziet herkenbare situaties op absurde locaties. Pijnlijke stiltes en ontladend plezier. Gevoelige bekentenissen en kleine overwinningen.
Dynamisch en kleurrijk, muzikaal, poëtisch en dichtbij.

Een kaartje kost €8,-. Je krijg een kopje koffie of thee van het huis.
Reserveer je kaartje via het contactformulier.